Πιπερίδης - Μελέμη Δικηγορική Εταιρία

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ - ΜΕΛΕΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η τριακονταετής και πλέον εμπειρία μας στη μάχιμη δικηγορία και το χειρισμό πολυάριθμων υποθέσεων, μας οδήγησε στην ενασχόλησή μας με υποθέσεις από όλο το φάσµα του Δικαίου.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, εκτιμώντας τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης ξεχωριστά, προβαίνουν στην καταλληλότερη νομική συμβουλή προς τους πελάτες μας κι εφόσον επέλθει συμφωνία προβαίνουν στις κατάλληλες νομικές διαδικασίες, προκειμένου η υπόθεση να τύχει της ευνοϊκότερης και επιτυχέστερης κατάληξης με γνώμονα πάντοτε την πληρέστερη προάσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα -που πολλές φορές δυστυχώς είναι μακρύς- βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους εντολείς μας, ώστε να είναι ενήμεροι για κάθε στάδιο της υπόθεσής τους.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Η διαρκής ενημέρωση των συνεργατών μας, επιτρέπει την εξατομικευμένη παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητος, καθώς και την έγκυρη και έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε νομικής υπόθεσης.

Βασική επιδίωξή μας αποτελεί η υπεράσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας, η αξιοποίηση κάθε πληροφορίας που αντλούμε προς όφελός τους, η τήρηση της δικηγορικής δεοντολογίας και της ηθικής και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1985. Το έτος 1985 ιδρύθηκε το δικηγορικό γραφείο ΄΄ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ΄΄ αρχικώς με έδρα την Κέρκυρα από τον Δικηγόρο Νικόλαο Κ. Πιπερίδη.

1999. Το έτος 1999 ο Νικόλαος Πιπερίδης δημιούργησε συνεργατικό σχήμα με την Ειρήνη Κ. Λιαμπότη, Δικηγόρο Κέρκυρας.

2011. Το έτος 2011 και προς επέκταση των δραστηριοτήτων του δικηγορικού γραφείου, αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας και συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μετεγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

2013. Το έτος 2013 ο Νικόλαος Πιπερίδης εγκαινίασε νέα συνεργασία με τη Δικηγόρο Θεσσαλονίκης Μαρία Κ. Μελέμη και τον Κωνσταντίνο Ν. Πιπερίδη, επίσης Δικηγόρο Θεσσαλονίκης.

2016. Το έτος 2016 ως συνέχεια του ως άνω δικηγορικού γραφείου συστήθηκε η εταιρεία με την επωνυμία ΄΄ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ-ΜΕΛΕΜΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ΄΄ με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Τηλ. Επικοινωνίας

Τηλ: 2314-311-380
Fax: 2314-311-381

6942262085, 6946003838

Στείλτε μας μήνυμα

info@pmlawfirm.gr

Επισκεφτείτε μας

Δωδεκανήσου 2 , Θεσσαλονίκη

Ωράριο Εταιρείας :

Δευτ. - Παρ.: 9:00 με 21:00
Σαβ.: 9:00 με 17:00

Αποστολή μας

Βασική επιδίωξή μας αποτελεί η υπεράσπιση των συμφερόντων του εντολέως μας, η αξιοποίηση κάθε πληροφορίας που αντλούμε προς όφελός του, η τήρηση της δικηγορικής δεοντολογίας και της ηθικής και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.