Πιπερίδης - Μελέμη Δικηγορική Εταιρία

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η Δικηγορική μας Εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες που χειρίζονται υποθέσεις από όλο το φάσμα του Δικαίου

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Για την καλύτερη και ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση των υποθέσεων των πελατών μας το γραφείο μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενο από δικηγόρους, λογιστές, μηχανικούς, τεχνικούς συμβούλους και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων.

Ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση υποθέσεων σε όλη την Ελλάδα με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προς τον πελάτη καθώς και με πνεύμα συνεργασίας προς τους επιλεγμένους συνεργάτες μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία, αφού από το πρώτο έτος της φοιτητικής του ζωής εργάστηκε σε δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα, όπου και έκανε την άσκησή του. Αμέσως μετά την λήψη της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος άσκησε ελεύθερη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ήδη από το έτος 2010.

Το έτος 2013 μεταγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμα χειριζόμενος υποθέσεις αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου. Επιπλέον ασκεί συμβουλευτική δικηγορία σε Εταιρείες και Επιχειρήσεις.

Μιλά άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

ΜΑΡΙΑ Κ. ΜΕΛΕΜΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΕΦΕΤΑΙΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης πτυχίο του τμήματος οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία, αφού αρχικά εργάστηκε ως βοηθός Λογιστή σε τεχνικές εταιρείες και εν συνεχεία απασχολήθηκε σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας. Μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης ήδη από το έτος 2015 ασκεί μαχόμενη δικηγορία με εξειδίκευση στους τομείς του εμπορικού δικαίου, αθλητικού δικαίου, δικαίου αλλοδαπών και δικαίου του διαδικτύου (Internet).

Μιλά άριστα την Αγγλική γλώσσα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

τ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του δικηγορικού συλλόγου Κέρκυρας ήδη από το έτος 1985 και του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης ήδη από το έτος 2011. Δικηγόρος με πολυετή πείρα σε όλους τους τομείς του δικαίου ασκεί μαχόμενη δικηγορία στα Δικαστήρια σχεδόν όλης της χώρας με έδρα αρχικά την Κέρκυρα και τα τελευταία έτη τη Θεσσαλονίκη.

Συνεργάζεται με εταιρείες παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νομικά ζητήματα προτείνοντας κάθε φορά την καλύτερη δυνατή λύση.

Κάνοντας αισθητή την παρουσία του στον Άρειο Πάγο έχει χειριστεί πολυάριθμες υποθέσεις αναιρέσεων, με αποφάσεις κάποιων εξ αυτών, οι οποίες δημιούργησαν νομολογία.

Για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πελατών του, που διασφαλίζονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα οποία τυχόν παραβιάστηκαν με αποφάσεις των δικαστηρίων της χώρας, έχει προσφύγει πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.

Το έτος 2016 συνταξιοδοτήθηκε και έκτοτε ασκεί οργανωτικό και εποπτικό ρόλο στις εργασίες της δικηγορικής μας εταιρείας.

Μιλά άριστα τη Γερμανική και την Αγγλική γλώσσα.

Τηλ. Επικοινωνίας

Τηλ: 2314-311-380
Fax: 2314-311-381

6942262085, 6946003838

Στείλτε μας μήνυμα

info@pmlawfirm.gr

Επισκεφτείτε μας

Δωδεκανήσου 2 , Θεσσαλονίκη

Ωράριο Εταιρείας :

Δευτ. - Παρ.: 9:00 με 21:00
Σαβ.: 9:00 με 17:00

Αποστολή μας

Βασική επιδίωξή μας αποτελεί η υπεράσπιση των συμφερόντων του εντολέως μας, η αξιοποίηση κάθε πληροφορίας που αντλούμε προς όφελός του, η τήρηση της δικηγορικής δεοντολογίας και της ηθικής και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.